Свободата да живееш

Тридневен уъркшоп, в който ще работим върху умението да живеем по-свободно, по-съответно на копнежите и потребностите, по-честно към самите себе си. Животът е дар от Бога, но има един човек, който носи най-голяма отговорност за това как се случва и това сме ние самите. Казваме си: „Искам да живея свободно“, но реално превръщаме това най-естествено състояние в далечна фантазия. Трудно ни е да излезем от наложените правила, не осъзнаваме страховете, които ни ограничават, подвластни сме на детските травми, които моделират поведението ни като възрастни. Въоръжаваме се със система от вярвания, затягащи ригидната рамка на съществуването ни и се отдалечаваме все повече от автентичността си, от истинските потребности, от сладостта и удоволствието да живеем. Търсим отговори за смисъла на живота, а отказваме да го случваме реално и нерядко се превръщаме в негови наблюдатели. А когато сме на границата между живота и смъртта осъзнаваме несвободата и ограниченията, които сме си поставяли. Свободата да живееш не се дава, не се научава. Нея я има във всеки от нас. Идеята е да имаме смелостта да я усетим, почувстваме и позволим.

Водещи: Орлин Баев и Дора Прангаджийска
 

Тръгване

Тръгване – петък 18.10 – 9.00., от: София, Коломан 1, стадион Славия, административна сграда, пред хотел Шампион. Работилницата е тридневна, като оставяме свободно време – обедна почивка, за ползване на спа центъра на хотел Зара, Банско: http://zarabansko.com/bg/
 

Такса за участие:

Такса за участие: 320 лв. в двойна стая или 380 лв. в единична стая.

Допълнителни подробности:

Тип Настаняване /Пълен пансион/
Нощувка със закуска, обяд и вечеря
Цената е за две нощувки, за единично или двойно настаняване и включва:

  • Две нощувки за посочения тип настаняване
  • 6 хранения – Закуски, обяд и вечеря на блок маса. Към обяда и вечерята са включени минерална вода, наливно вино и наливна бира в рамките на всяко хранене.
  • Ползване на Релакс център – вътрешен басейн с детски сектор, джакузи, сауна,
  • Парна баня, релакс зона, фитнес;
  • Wi-Fi интернет в целия хотел;
  • Външен паркинг

Диджей за вечерните партита, които са част от тренинга
Водене от тандема на двама опитни психотерапевти.

Записване:

0897338717 – Ренета Паланска
0893 697112 – Катя Мирославова

Записването става след превеждане на таксата.