Индивидуална психотерапия

Индивидуалната форма на работа се изразява в лични психотерапевтични срещи, като  продължителността на всяка от тях е 60 мин. Работи се върху характеровите травми  които рефлектират върху качеството ни на живот днес, базиснитe страхове, самооценката, преодоляването на загуби, потребностите ни и моделите на поведение, защитните механизми. Работи се с различните симптоми, като отговор на тялото на неразрешени психични конфликти. Телесноориентираната аналитична психотерапия е метод който позволява разглеждането на проблема на трите нива – ум, душа, тяло. Целта е осъзнаването му, емоционалното преживяване и достигане до поведенческа промяна.

Дора Прангаджийска

Дора Прангаджийска

Дора Прангаджийска е Неорайхиански аналитичен психотерапевт, магистър по педагогика и психология. Преподавател по Динамична психология. Занимава се с индивидуална и групова психотерапия.

Виж Още
Десислава Стефанова

Десислава Стефанова

Казвам се Десислава Стефанова и работя като психотелесен психотерапевт под супервизия. Обичам общуването в дълбочина, срещата с очите на другия и този изключителен обмен на енергия, когато е отворено пространство за споделяне.

Виж Още
Ива Иванова

Ива Иванова

Казвам се Ива Иванова и работя като Неорайхиански аналитичен психотерапевт. Вярвам в психотерапията, затова избрах нея за своя професия.

Виж Още
Петър Панталеев

Петър Панталеев

Казвам се Петър Панталеев и съм Интегративен психотерапевт под супервизия, магистър по клинична психология и треньор по емоционална интелигентност.

Виж Още

Заповядайте при нас!