Лектори и обучители

Людмил Стефанов

Людмил Стефанов

Людмил Стефанов започва своята практика като училищен психолог преди 30 години. Едновременно с това започва да обучава и учители по множество програми за личностно и професионално израстване.

Виж Още
Дора Прангаджийска

Дора Прангаджийска

Дора Прангаджийска е Неорайхиански аналитичен психотерапевт, магистър по педагогика и психология. Преподавател по Динамична психология. Занимава се с индивидуална и групова психотерапия.

Виж Още
Иво Величков

Иво Величков

Иво Величков е психотерапевт с повече от 20-годишен опит в областта, автор на „Хипнозата: същност и техники“, многократно издавана у нас и в чужбина.

Виж Още
Милена Манова

Милена Манова

Милена Манова е  психолог (СУ „Св. Климент Охридски“)г и сертифициран практикуващ психотерапевт от 2000 г към WAPP( Световната асоциация по  позитивна психотерапия) и ДППБ.

Виж Още
Аида Марковска

Аида Марковска

Завършва "Информатика" и "Теория на дипломацията" в Софийски университет през 1992 г и дълги години работи в сферата на софтуерното обезпечаване, а после и още единадесет години в туристическата сфера като управител на хотели.

Виж Още
Ирина Кирякова

Ирина Кирякова

Най-характерното за мен е многообразието, стремя се да съчетавам различните си лица и да интегрирам полярностите в хармонична цялост. Не спирам да се обучавам до ден днешен, защото вярвам в развитието и безкрайността

Виж Още
Орлин Баев

Орлин Баев

Интегрален психотерапевт, създател на метода "Естествена психотерапия". Обичам работата си. Започнах да се занимавам с помагане далеч преди съвременния бум и модерност на психотерапията.

Виж Още
 Д-р Владимир Пожарашки

 Д-р Владимир Пожарашки

 Д-р Владимир Пожарашки завършва медицина през 1991-ва година в София. Специализира образна диагностика и работи в Института за спешна медицинска помощ „Пирогов“ в София.

Виж Още